Lena Kralicek

Stiv og støl i korsryggen?

Prøv øvelsen – og kjenn på effekten den kan gi deg!

Fyll inn skjemaet for å få gratis tilgang 🦋

Les hva andre sier

"Lena er tydelig og flink til å forklare selv de mest grunnleggende ting."

"Ingen er som Lena!"

"Trening med Lena har gjort at kroppen er myket opp igjen."

Lena Kralicek,
din instruktør på nett

Jeg er utdannet yogalærer RYT 200, Ergoterapeut, rehabiliterende personlig trener, massør, NLP Master practitoner, og instruktør i en rekke andre treningsformer. Jeg har vært toppidrettsutøver og delvis på landslaget i alpint frem til jeg var 23 år.

Jeg har hele mitt liv vært interessert i bevegelse og den gleden fysisk aktivitet kan bidra til i menneskers liv. Jeg har et holistisk syn på trening og elsker å inspirere og hjelpe andre til å finne balanse i kropp og sinn. Jeg har jobbet mye med å hjelpe mennesker på alle ulike fysiske nivåer og brenner for å gjøre trening tilgjengelig for uansett nivå du måtte være på.

NYHET!

Meld deg på for å varsel når videopakken Naturlig glød✨ er tilgjengelig.