Les dette før du kjøper av Onlinetrening med Lena Kralicek AS

 1. Hos Onlinetrening med Lena Kralicek kan du kjøpe medlemskap (abonnementsløsning) og nettkurs.
 2. Medlemskapet i medlemsportalen løper helt til du selv sier dette opp via «Mine sider» når du er innlogget.
  Her logger du deg inn: trening.lenakralicek.no/login
  Trenger du hjelp til å melde deg ut kan du kontakte hei@lenakralicek.no
 3. Ved kjøpt av nettkurs beholder du kurset til evig tid, eller så lenge kurset eksisterer. 
 4. Ditt medlemskap er personlig, din innlogging kan ikke deles med venner, familie eller andre. Om det oppdages at ditt brukernavn og passord er brukt av andre vil du miste tilgangen til produktet. Ingen refusjon vil bli gitt.
 5. Onlinetrening med Lena Kralicek AS beholder retten til å gjøre endringer i produktet som etter vårt skjønn er forbedringer. Dette kan være å legge ned medlemsportalen eller justeringer som påvirker innholdet du får. Tydelig informasjon vil bli gitt i forkant om det forekommer store endringer.
 6. Du kan si opp medlemskapet i medlemsportalen når som helst, og du vil ha tilgang ut perioden du har betalt for. Ditt medlemskap avsluttes når inneværende måned du har betalt for er over.
 7. Din pris på innmeldingstidspunktet er gyldig helt til du eventuelt avslutter medlemskapet i medlemsportalen. Ved ny innmelding senere vil veiledende pris på innmeldingstidspunkt være gjeldene. Hvis du har en rabattert pris i dag og melder deg ut, vil du ikke få samme pris på nytt igjen om du vil være med senere.
 8. Alt av innhold du finner på våre kanaler og produkter du har kjøpt, tilhører Onlinetrening med Lena Kralicek AS. Du kan ikke kopiere, ta skjermbilde, dele videre, lage kurs eller selge noe eller deler av innholdet du finner her. Slike brudd på vil det bli fulgt opp juridisk, samtidig som du mister tilgang til dine onlineprodukter.
 9. Om du kjøper tilgang til kurs og webinarer er kjøpet bindene. Du vil ikke få tilbakebetalt beløpet selv om du skulle bli forhindret til å delta på avtalt tidspunkt.
 10. Når du kjøper medlemskap i medlemsportalen eller andre nettkurs – har du 14 dagers angrerett. Etter 14 dager får du ikke refundert innbetalingen.
 11. Onlinetrening med Lena Kralicek AS er til enhver tid ansvarlig for å holde informasjon på nettsiden og i produktene oppdaterte. Onlinetrening med Lena Kralicek AS kan likevel ikke garantere for at feil ikke vil oppstå. Onlinetrening med Lena Kralicek AS tar ikke noen form for ansvar for eventuelle feil, mangler eller tap basert på innholdet på nettsiden.
 12. Medisinsk ansvarsfraskrivelse
  Informasjonen du får i våre kanaler, kurs eller produkter er ikke ment å være en erstatning for profesjonell medisinsk hjelp, diagnose eller behandling. Du bør snakke med legen før du begynner på et treningsprogram. Du må være i god fysisk form for å kunne delta på øvelser. Onlinetrening med Lena Kralicek AS er ikke lisensiert medisinsk leverandør og har ingen ekspertise i å diagnostisere, undersøke eller behandle medisinske tilstander av noe slag, eller å bestemme effekten av en bestemt treningsform på en medisinsk tilstand.
 13. Når du deltar i et treningsopplegg er det mulig for fysisk skade. Når du deltar på våre treninger eller følger våre råd, godtar du at du gjør det på egen risiko, deltar frivillig og påtar deg all risiko om du skader deg selv. Du godtar å frigjøre og utløse Onlinetrening med Lena Kralicek AS fra alle krav av handlingsårsaker, kjent eller ukjent.
 14. Personvern og oppbevaring av data. Her kan du lese hvordan dine data oppbevares hos oss. https://www.lenakralicek.no/personvernerklaering
 15. Vilkårene vil bli oppdatert regelmessig. Du er ansvarlig for å følge med på oppdateringene, og bør lese disse vilkårene regelmessig.

Kontaktinfo:
Onlinetrening med Lena Kralicek AS. 

Org.nr: 930 773 751

Ånesveien 16A, 8616 Mo i Rana

+47 47 323 753

hei@lenakralicek | lena@lenakralicek.no

Oppdatert: 26.01.2024