Lena Kralicek

Ro ned kroppen med vann- og lavendelpusten

Ofte kan du kanskje kjenne at det er som om du ikke puster godt nok. Kanskje du puster høyt oppe i brystet, har korte åndedrag, du puster ikke godt nok ut eller godt nok inn?

Dette er ganske vanlig for mange i dag og her får du noen fine teknikker du kan bruke i din hverdag. Dette er teknikker som kan hjelpe deg med pusten og å finne roen i løpet av dagen din. 

Disse øvelsene er veldig gode å bruke om du føler deg overveldet, stresset, kjenner på nervøsitet og uro. De vil kunne hjelpe deg å finne ro, fokus og tilstedeværelse.

Fyll inn skjemaet for å få gratis tilgang 🦋

Les hva andre sier

"Lena er tydelig og flink til å forklare selv de mest grunnleggende ting."

"Ingen er som Lena!"

"Trening med Lena har gjort at kroppen er myket opp igjen."

Teknikkene vil kunne hjelpe deg å finne ro, fokus og tilstedeværelse.

Pusten er en selvfølge for oss, den skjer av seg selv. Likevel kan vi gå rundt i hverdagen vår uten og egentlig kjenne etter eller å ha god kontakt med pusten vår. 

I vår kultur har det ikke vært så vanlig å ha fokus på alle fordeler pusten kan ha og det å øve på pusteteknikker – heldigvis er dette i endring. Pusten får nå mer og mer den oppmerksomheten den fortjener.  

Lena Kralicek,
din instruktør på nett

Jeg er utdannet yogalærer RYT 200, Ergoterapeut, rehabiliterende personlig trener, massør, NLP Master practitoner, og instruktør i en rekke andre treningsformer. Jeg har vært toppidrettsutøver og delvis på landslaget i alpint frem til jeg var 23 år.

Jeg har hele mitt liv vært interessert i bevegelse og den gleden fysisk aktivitet kan bidra til i menneskers liv. Jeg har et holistisk syn på trening og elsker å inspirere og hjelpe andre til å finne balanse i kropp og sinn. Jeg har jobbet mye med å hjelpe mennesker på alle ulike fysiske nivåer og brenner for å gjøre trening tilgjengelig for uansett nivå du måtte være på.

NYHET!

Meld deg på for å varsel når videopakken Naturlig glød✨ er tilgjengelig.