Ro ned kroppen med vann- og lavendelpusten

Disse øvelsene er veldig gode å bruke om du føler deg overveldet, stresset, kjenner på nervøsitet og uro.

Teknikkene vil kunne hjelpe deg å finne ro, fokus og tilstedeværelse.

Ofte kan du kanskje kjenne at det er som om du ikke puster godt nok.

Kanskje du puster høyt oppe i brystet, har korte åndedrag, du puster ikke godt nok ut eller godt nok inn?

Dette er ganske vanlig for mange i dag og her får du noen fine teknikker du kan bruke i din hverdag. Dette er teknikker som kan hjelpe deg med pusten og å finne roen i løpet av dagen din. 

Disse øvelsene er veldig gode å bruke om du føler deg overveldet, stresset, kjenner på nervøsitet og uro. De vil kunne hjelpe deg å finne ro, fokus og tilstedeværelse.

Fyll inn skjemaet for å få gratis tilgang 🦋

«Lena er tydelig og flink til å forklare selv de mest grunnleggende ting. Dette gjør at man er trygg på at man gjør øvelsene riktig.«

– Per Morten, 44 år

«Ingen er som Lena! Hun lyser opp dagen og sprer sin gode energi – selv gjennom video. Morgenrutinen er min favorittøkt og gir en perfekt start på dagen.»

– Marte, 29 år

«Trening med Lena har gjort at kroppen er myket opp igjen. I fem år har jeg trent fast bevegelighet hos Lena. I en stillesittende jobb framfor PC merket jeg hvor fort kroppen stivnet og smerter kom.«

– Idun, 36 år

Teknikkene vil kunne hjelpe deg å finne ro, fokus og tilstedeværelse.

Pusten er en selvfølge for oss, den skjer av seg selv. Likevel kan vi gå rundt i hverdagen vår uten og egentlig kjenne etter eller å ha god kontakt med pusten vår. 

I vår kultur har det ikke vært så vanlig å ha fokus på alle fordeler pusten kan ha og det å øve på pusteteknikker – heldigvis er dette i endring. Pusten får nå mer og mer den oppmerksomheten den fortjener.