Om oss

Elisabeth, Lena og Thea i PustLivet

Vi tilbyr nettbasert trening til voksne aktive damer i hele landet som ønsker å holde seg i form, forebygge helseplager og ha en sunn/frisk kropp inn i fremtiden. Her finner du treningsprogrammer for alle nivåer, fra nybegynner til avansert. All undervisning foregår på norsk, med høy kvalitet på lyd og bilde. Med over 20 års erfaring som instruktør kan du føle deg trygg med Lena som din trener.

Medlemmene våre er helsebevisste, selvmotivert, aktive og glad i å gå på tur – kjenner du deg igjen i dette så er du hjertelig velkommen til å bli med i vårt fellesskap og få tilgang til flere hundre forskjellige treningsprogram, øvelser og teknikker. 

Vil du også trene med Lena, slik som flere tusen andre har gjort de siste 20 årene?

Lena Kralicek

Instruktør
Epost: Lena@lenakralicek.no
Telefon: +47 906 76 170

Jeg er utdannet ergoterapaut, rehabiliterende personlig trener, yogalærer, NLP master practitioner og instruktør i en rekke andre treningsformer. i over 20 år har jeg jobbet med trening for idrettsutøvere, opptrening etter skade eller for å nå et personlig mål. Jeg er opptatt av at trening skal gi en flyt i hele kroppen, og bidra til å forebygge skader uansett hvilken idrettsgren eller aktivitetsnivå du er på. Jeg brenner for å gjøre trening tilgjengelig for alle uansett hvilket nivå de er på. Lokalt driver jeg treningsstudioet House of Mindful Movement AS.

Thea H Pedersen

Digital markedsfører
Epost: thea@lenakralicek.no
Telefon: +47 971 39 096

Min spesialitet er digital markedsføring med bachelor fra Universitetet i Chester, England. Jeg har bodd flere år i utlandet, og har gode kunnskaper når det kommer til språk. Jeg er også personen du som oftest snakker med om du er i kontakt med support. Jeg holder styr på markedsføringen, det tekniske, oppdateringer og systemer. 

Elisabeth Linder

Digital markedsfører | Sponsor og ambassadør ansvarlig
Epost: Elisabeth@lenakralicek.no
Telefon: +47 473 23 753

Jeg er daglig leder i markedsføringsbyrået Build up Helgeland og jobber til daglig som digital markedsfører med hovedfokus på innholdsproduksjon. Det er jeg som står for blogginnlegg, strategi for sosiale medier, utvikling av kampanjer og annet materiell som produseres for PustLivet.

Øyvind Nikolaisen

Styreleder
Epost: oyvniko@oyvniko.com
Telefon:+47 900 45 814
Systematisk og strukturert styreleder, som har kontroll på hele virksomheten. Dette sier medlemmene om oss

Mediaoppslag:

Ranablad artikkel.