Din reise mot naturlig ansiktsløft, mer balanse og ro i hverdagen kan starte nå.

Slik får du Naturlig Glød i ansiktet med ansiktsyoga

Du vil merke forskjell allerede etter første øvelse! 

Naturlig ansiktsløft - Lena Kralicek
Naturlig glød program- og arbeidsbok

Trenger du en pause og mer ro i hverdagen?

Kjenner du av og til på hodepine, stiv nakke og skuldre? Er du ofte anspent i kjeven eller går du rundt med spenninger i ansikt, hodebunn, halsen og nakken?

Ved å følge planen «Naturlig Glød på 6 uker» kan du få bedre spenst i ansiktsmuskulaturen, senke stresset og få et naturlig ansiktsløft som bonus.

 • 14. dager angrefrist!
 • Hele kurset er på norsk.
 • Du får tilgang til HELE kurset med en gang.
 • Du får tilgang til kurset i 6 måneder.

 • Gjennomfør kurset i ditt eget tempo.

Kjøp nå og få en kickstart allerede i dag! Din reise mot naturlig ansiktsløft, mer balanse og ro i hverdagen kan starte nå.

DETTE VIRKER – selv om du er travel. Du trenger kun noen få minutter hver dag til å gjennomføre øvelsene og teknikkene – du vil kjenne (og se) forskjellen selv!

Bonus!

Som en bonus kan du oppleve å se tydelig forskjell på ansiktet ditt i løpet av disse 6 ukene. Om du finner det motiverende, oppfordrer jeg deg til å ta et før-etterbilde og se selv.

Kjøp nå, fordi du vil merke forskjell allerede etter første øvelse.

Ta deg tid til selvpleie og selvkjærlighet!

Det er ingen hemmelighet at stress sliter på oss. Hvis det er noe vi har utfordringer eller problemer med, ser jeg ofte at det har en sammenheng med en eller annen form for stress i hverdagen. Stress er en faktor jeg ser går igjen og igjen hos veldig mange og er ofte årsaken til ulike plager i kropp og sinn.

I dette kurset har jeg samlet alle verktøyene jeg har brukt i jobbsammenheng, men også personlig de siste 20 årene når jeg har jobbet med stresshåndtering. Jeg underviser blant annet i pust, avspenning og meditasjon.

I kurset Naturlig Glød får du hjelp til å roe ned og finne balansen. 

Du blir mer bevisst på pusten og spenningsnivået i kroppen din – og hvordan du kan jobbe med å senke dette.

Det å bli kjent med ditt eget ansikt, lære å kjenne forskjell på spent og avspent. Du vil få gode teknikker og øvelser som kan hjelpe deg å løse spenninger i ansiktsmuskulaturen.

Hvordan fungerer kurset?

Vi kan lett gå rundt og bære på spenninger i hodebunn og ansiktet vårt, uten at vi legger merke til det.

I ansiktet har du over 40 forskjellige muskler. Disse blir gjerne slappere med tiden, men med aktivering og øvelser kan de få tilbake spenst, volum og elastisitet – de kan rett og slett bli sterke igjen. Noen av teknikkene jeg viser deg i kurset kommer fra ansiktsyoga. Denne treningsformen går ut på å aktivere og tøye spent muskulatur i ansiktet ditt. Dette er en stor internasjonal trend, som nå er kommet til Norge. Den er kjent som en naturlig måte å skape glød og stramme opp ansiktet på, i tillegg til at den reduserer spenninger i hode og kjeve. 

I tillegg vil du lære forskjellige teknikker for å støtte lymfedrenasjen i ansikt, nakke og hals. Pusteteknikker og avspenningsspor (dette er ypperlig å lytte til når du legger deg om kveldene), arbeidshefte, ukeplan, tilgang til privat fellesskap sammen med andre, lydfiler.

Kickstart din reise med å finne mer balanse, senk stresset og få bedre kontakt med pusten din ved hjelp av selvmassasje, ansiktsyoga og et komplett 6-ukers-program.

 • Hele kurset er på norsk.
 • Du får tilgang til HELE kurset med en gang.
 • Du får tilgang til kurset i 6 måneder.
 • Gjennomfør kurset i ditt eget tempo.

Det er fare for høyt fokus på selvpleie og selvkjærlighet

Skap mer naturlig glød og gi slipp på spenninger og skap mer spenst i huden din! Du vil bli motivert til å sette av mer egentid til deg selv, og pleie dine behov for å gi deg selv påfyll av energi. Gløden kommer av at stressnivået i kroppen senker seg.

Du vil finne øvelser som kan hjelpe deg å senke stresset med:

 • puste-teknikker og avspenning
 • massasje som støtter lymfene i ansiktet
 • muskulær massasje
 • ansiktsyoga-teknikker som kan hjelpe deg til glattere panne, lettere øyelokk mye mer.

I dette kurset deler jeg min kunnskap som massør og yogalærer, med metoder og teknikker jeg har brukt i mange år, som har gitt veldig gode resultater.

Jeg håper dette kan gi deg masse glede og selvkjærlighet og det å sette av tid til deg selv. Jeg gleder meg til du skal få en god opplevelse der hjemme!

Lykke til!

SLIK ER KURSET BYGD OPP

For deg som vil ha mer overskudd, energi og mindre vondt i kroppen ✨

Jeg hjelper deg som har lyst til å trene hjemme i trygge omgivelser ved hjelp av kurs, treningsplaner og instruksjoner i min online medlemsportal «Online trening med Lena.»(link)
Med over 20 års erfaring innen treningsbransjen er du i trygge hender.

Hold deg i form med gode treningsprogram og rutiner.

*Informasjonen du får i våre kanaler, kurs eller produkter er ikke ment å være en erstatning for profesjonell medisinsk hjelp, diagnose eller behandling. Du bør snakke med legen før du begynner på et treningsprogram. Du må være i god fysisk form for å kunne delta på øvelser. House Of Mindful Movement AS er ikke lisensiert medisinsk leverandør og har ingen ekspertise i å diagnostisere, undersøke eller behandle medisinske tilstander av noe slag, eller å bestemme effekten av en bestemt treningsform på en medisinsk tilstand.

Lurer du på om dette passer for deg og din helse?

Fortell meg litt om deg selv, så kan vi ta en vurdering sammen.

Send epost til lena@lenakralicek.no