Medlemsportal
- få tilgang til over 100 økter

Du får tilgang til over hundre treningsøkter, 3-4 månedlige livesendinger, planer og alt du trenger for å få mer energi, overskudd, balanse og styrke. Ønsker du å senke stressnivået, finne roen, sove godt og puste dypt finner du øvelser og teknikker for dette også. Start med programmet “Kom i gang på 10 minutter”. Du får tilgang umiddelbart etter innmelding. 

Hjemmetrening som virker!

Alt dette finner du i medlemsportalen

5 minutter'n på kontoret

av Lena Kralicek

Her får du korte og effektive treningsøkter på 5 minutter, som du kan gjøre i helt vanlige arbeidsklær. Velg mellom fem ulike økter ut fra ditt behov. Du finner økter for skuldre, nakke, rygg, hofter og håndledd.  Har du en stressende arbeidshverdag, ligger det egne puste øvelser for å finne roen, i en hektisk situasjon. Dette er supert for å forebygge plager, og å holde kroppen frisk og sterk. Gi deg selv 5 minutter.
[Noen arbeidsgivere dekker slike medlemskap som en del av forebyggende helsetiltak]

Bli en bedre løper

av Lena Kralicek

Har du en drøm om å komme i gang med løping, eller er du kanskje allerede godt i gang? Da er dette perfekt for deg. Jo mer funksjonell du er i kroppen, jo bedre blir løpeturen. Dette forebygger også skader. I dette programmet jobber vi med mobilitet og funksjonell styrke hele kroppen. Med fokus på hofter, ankler, knær og rygg vil det skape en bedre løpeteknikk og en mer behagelig løpetur. 

Bli myk og fleksibel på 8 uker

av Lena Kralicek

For deg som ønsker å bli mer fleksibel og bevegelig i hverdagslivet. Dette programmet vil bidra til å gi deg mer energi, overskudd og mindre vondter. Velg å følge programmet etter ditt nivå, velge mellom nivå 1 som er for deg som er litt aktiv, eller nivå 2 for deg som er aktiv. Det er også fint å starte med nivå 1 før du etterpå går over på nivå 2. Etter 8 uker vil du kjenne stor forskjell. 

Gode morgenrutiner

av Lena Kralicek

Med gode morgenrutiner kan det gjøre dagen din enda bedre. Kanskje du har opplevd det selv? Forskning viser at gode morgenrutiner gir en positiv effekt på resten av dagen din. I denne serien får du inspirasjon til hva du kan gjøre for å få en god start på dagen. Vi snakker om trening, tørrbørsting og pusteteknikker i tillegg til flere andre motiverende teknikker.

Gode økter for fjellvandreren og turgåeren

av Lena Kralicek

Er du glad i å ferdes i naturen og i fjellet? Som personlig trener har jeg lagt merke til enkelte utfordringer som går igjen hos flere, og i denne serien viser jeg deg øvelser som vil forebygge vondter.  Med fokus på god bevegelighet og funksjonell styrke vil dette gjøre fjellturen mer behagelig. I dette programmet har vi fokus på bevegelse i hoften, knærne, rygg og anklene.

Velg mellom en rekke ulike kurs for å komme i gang. Kanskje du vil fokusere på sterkere mage, hoftemobilitet eller sterkere rumpe? Finn det som passer best for deg og følg programmet i 28 dager. En perfekt kickstart!

De daglige 10 hjelper deg med progresjon og fremgang i treningen. Dette programmet passer perfekt å gjøre fra hotellrommet, på bilferie eller før frokost.

Få glede, struktur og motivasjon til å trene i sommerferien.

Leken effektiv bootcamp

av Lena Kralicek

Intervall- og styrketrening for deg som er i god form og som ønsker tempo. Her blir du sterkere, får bedre kjernemuskulatur og spenst. Bootcamp er en god gammeldags «militær trening» med en leken vri. I treningen bruker vi egen kroppsvekt og diverse utstyr for å utfordre både kondisjon og styrke. Hold deg i bevegelse og tren for å ha god helse nå og i fremtiden. Bli den sprekeste 90-åringen i nabolaget!

Leken trening med Animal Flow

av Lena Kralicek

Treningsform inspirert av dyrebevegelser. Det inkluderer elementer fra blant annet yoga, gymnastikk og kroppsvekt-trening, og fokuserer på å utvikle styrke, stabilitet, fleksibilitet og kroppsbevissthet. Treningsformen legger stor vekt på å bevege seg på en naturlig og funksjonell måte, og å integrere hele kroppen i øvelsene. 

Naturlig glød med ansiktsyoga og massasje

av Lena Kralicek

Det er flere øvelser innenfor ansiktsyoga, og gode rutiner på selvmassasje av ansiktet som kan hjelpe deg med å få mer spenst i muskulaturen i ansiktet ditt. Du kan også oppleve at huden får mer blodsirkulasjon, som igjen gir glød og en mer jevnere hudtone.

Går du rundt med symptomer på anspent kjeve? i dette programmet får du teknikker og øvelser som hjelper mot akkurat det. Her jobber vi med aktivering og øvelser som kan få tilbake spenst, volum og elastisitet i ansiktsmuskulaturen. 

Opptrening og rehabilitering etter skade

av Lena Kralicek

Har du vært skadet, gjennomgått en operasjon eller ønsker å forebygge skader? Har du fått fysikalsk behandling eller annen hjelp til å behandle en skade, kan det være at du i ettertid ønsker å følge et opplegg for å fortsette treningen din. Da er disse programmene for deg. Velg mellom eget program for opptrening av rygg, skuldre eller knær. 

Stress ned og avslapping

av Lena Kralicek

I perioder i livet kan man kjenne på et ekstra behov for å finne roen og stresse ned. Her finner du en rekke filmer med motivasjon, inspirasjon og teknikker som kan hjelpe deg med akkurat dette. Alt fra YinYoga, pusteteknikker og tørrbørsting. Kjenn mer på harmonien i hverdagen og lad batteriene med disse programmene..

Vinyasa Yoga

av Lena Kralicek

Du vil kjenne kroppen fylles med energi! Denne yogaformen vil kunne gjøre deg sterkere, smidig og fleksibel. Med Vinyasa yoga vil du finne bedre balanse i kropp og sinn. Vinyasa betyr flyt og er en yogaform som gir deg bedre styrke, balanse og bevegelighet. Vinyasa Yoga har ganske godt tempo og du vil kjenne at pulsen øker.

Yin Yoga - senk stressnivået

av Lena Kralicek

En deilig, myk og rolig yogaform som kan hjelpe deg å senke stressnivået i kroppen din. Den hjelper deg å øve på å være til stede i kroppen og puste, som igjen fører til en ny energiflyt. Dette er en god yogaform som jeg anbefaler å bruke om du kjenner deg stresset, sliten, sover dårlig eller er tom for energi.  Yin yoga vil også gjøre at du føler deg mykere og mer fleksibel. Målet i hver yin yoga stilling er å være mest mulig tilstede her og nå ved å fokusere på pusten og samtidig spenne mest mulig av i alle musklene i kroppen.

Hjemmetrening som virker!