Kurs

av Lena Kralicek

Du får tilgang til over hundre treningsøkter, 3-4 månedlige livesendinger, planer og alt du trenger for å få mer energi, overskudd, balanse og styrke. Ønsker du å senke stressnivået, finne roen, sove godt og puste dypt finner du øvelser og teknikker for dette også. Start med programmet “Kom i gang på 10 minutter”. Du får tilgang umiddelbart etter innmelding. 

Tenker du noen gang over hvordan du puster i løpet av en dag? I dette kurset får du effektive og gode teknikker for å redusere stress, uro, forbedre mentalt fokus, bedre søvn og balansere energien din. Balanserende pust gir mange av de samme fordelene som meditasjon, og det beste av alt – det er mye lettere å lære seg! Du kan bruke teknikkene når som helst, og kjenne effekten umiddelbart.  

I tillegg får du 2 personlige oppfølgingsamtaler digitalt.
Kun 30 ledige kursplasser.

av Lena Kralicek

Trenger du en pause og mer ro i hverdagen?

Kjenner du av og til på hodepine, stiv nakke og skuldre? Er du ofte anspent i kjeven eller går du rundt med spenninger i ansikt, hodebunn, halsen og nakken?

Ved å følge planen “Naturlig Glød på 6 uker” kan du få bedre spenst i ansiktsmuskulaturen, senke stresset og få et naturlig ansiktsløft som bonus.