De daglige 10

De daglige 10 hjelper deg med progresjon og fremgang i treningen. Dette programmet passer perfekt å gjøre fra hotellrommet, på bilferie eller før frokost. Få glede, struktur og motivasjon til å trene i hverdagen din!

YouTube player

De daglige 10 hjelper deg med progresjon og fremgang i treningen. Dette programmet passer perfekt å gjøre fra hotellrommet, på bilferie eller før du skal på jobb. Få glede, struktur og motivasjon til å trene i hverdagen!

Hjemmetrening som virker!

Dette sier medlemmene om oss

De daglig 10

Om Lena

Jeg er utdannet ergoterapaut, rehabiliterende personlig trener, yogalærer, NLP master practitioner og instruktør i en rekke andre treningsformer. i over 20 år har jeg jobbet med trening for idrettsutøvere, opptrening etter skade eller for å nå et personlig mål. Jeg er opptatt av at trening skal gi en flyt i hele kroppen, og bidra til å forebygge skader uansett hvilken idrettsgren eller aktivitetsnivå du er på.

I Mo i Rana driver jeg et lokalt treningsstudio som heter House of Mindful Movement. Jeg legger vekt på en helhetlig tilnærming til trening og helse. Så du kan puste ut.