De daglige 10

De daglige 10 hjelper deg med progresjon og fremgang i treningen. Dette programmet passer perfekt å gjøre fra hotellrommet, på bilferie eller før frokost. Få glede, struktur og motivasjon til å trene i hverdagen din!

YouTube player

De daglige 10 hjelper deg med progresjon og fremgang i treningen. Dette programmet passer perfekt å gjøre fra hotellrommet, på bilferie eller før du skal på jobb. Få glede, struktur og motivasjon til å trene i hverdagen!

Bli medlem

Dette passer for deg som vil ha mer overskudd, energi og en sterkere kropp. Som medlem får du umiddelbar tilgang til treningsprogrammer, komplette kurs og over 100 videoleksjoner. 

Onlinetrening med Lena

Bli medlem

  • Få tilgang til over 100 videoleksjoner
  • Ingen bindingstid
  • Betal med VIPPS eller VISA

Pris per måned

247,-

YouTube player

Dette sier medlemmene om oss

De daglig 10

Om Lena

Jeg er utdannet ergoterapaut, rehabiliterende personlig trener, yogalærer, NLP master practitioner og instruktør i en rekke andre treningsformer. i over 20 år har jeg jobbet med trening for idrettsutøvere, opptrening etter skade eller for å nå et personlig mål. Jeg er opptatt av at trening skal gi en flyt i hele kroppen, og bidra til å forebygge skader uansett hvilken idrettsgren eller aktivitetsnivå du er på.

I Mo i Rana driver jeg et lokalt treningsstudio som heter House of Mindful Movement. Jeg legger vekt på en helhetlig tilnærming til trening og helse. Så du kan puste ut.