Slik får du naturlig glød i ansiktet med ansiktsyoga

Det er flere øvelser innenfor ansiktsyoga, og gode rutiner på selvmassasje av ansiktet som kan hjelpe deg med å få mer spenst i muskulaturen i ansiktet ditt. Du kan også oppleve at huden får mer blodsirkulasjon, som igjen gir glød og en mer jevnere hudtone.

Går du rundt med symptomer på anspent kjeve? 

Vi kan lett gå rundt og bære på spenninger i hodebunn og ansiktet vårt, uten at vi legger merke til det. Sjekk om du går rundt med ubevisste spenninger i ansikt og hodebunn gratis her.

I ansiktet har du over 40 forskjellige muskler. Disse blir gjerne slappere med tiden, men med aktivering og øvelser kan de få tilbake spenst, volum og elastisitet – de kan rett og slett bli sterke igjen. Denne treningsformen går ut på å aktivere og tøye spent muskulatur i ansiktet ditt. Den er kjent som en naturlig måte å skape glød og stramme opp ansiktet på, i tillegg til at den reduserer spenninger i hode og kjeve.  

Faceyoga mot rynker

kan være en god løsning om ansiktsmuskulaturen er blitt slappere med årene – noe den veldig ofte blir. Akkurat som alle andre muskler i kroppen vår, kan også ansiktsmuskulaturen trenes opp igjen. 

Faceyoga har flere øvelser som kan hjelpe mot rynker. Dette er kanskje en utradisjonell form for yoga, men har de siste årene blitt meget populært. Øvelsene bidrar til å stryke og stramme opp huden i ansiktet.

Ønsker du å fjerne dobbelthake?

Øvelser fra faceyoga kan hjelpe deg med å trene bort dobbelthake.

Hvordan bli kvitt spenninger i ansiktsmuskulaturen?

Etter du har funnet ut om du har spenninger i ansiktsmuskulaturen, får du gode øvelser som kan hjelpe deg å løsne på disse.

“I oppmerksomheten ligger kuren” Det vil si at du først trenger å bli bevisst på noe, før du kan starte å endre det.

Når du først blir oppmerksom på at du går rundt med spenninger i ansikt og hodebunn, så kan du begynne å øve på å slappe mer av. Personlig synes jeg det er fascinerende hvilke resultater jeg får, med å klare å gi slipp på spenninger i dette området. Det påvirker hvordan jeg føler meg i hele kroppen og virker svært avslappende på meg. 

Naturlig glød Lena Kralicek

Lang erfaring

I over 20 år har jeg jobbet med akkurat dette som massør, og en lett ansikts og hodebunnsmassasje er noe jeg avslutter alle massasjetimer med.  Du vil merke med en gang hvor lett stress og spenninger gir slipp. 

Trenger du en pause og mer ro i hverdagen?

Kjenner du av og til på hodepine, stiv nakke og skuldre? Er du ofte anspent i kjeven eller går du rundt med spenninger i ansikt, hodebunn, halsen og nakken?
Da kan øvelsene, metodene og teknikkene du lærer i i kurset Naturlig Glød være til god hjelp. 

Del:

Epost
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Picture of Lena Kralicek

Lena Kralicek

Hjelper deg til å bli hverdagssterk 🤸🏼‍♀️ Over 20 års erfaring! Tren hjemme i trygge omgivelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Sosiale media

Mest populær

Få øvelser for stiv og støl korsrygg!

Dette passer deg

Relaterte artikler

Hva er vinyasa yoga?

Hva er vinyasa yoga?

Vinyasa betyr flyt og er en yogaform som gir deg bedre styrke, balanse og bevegelighet. De ulike yoga er posisjonene