Bevegelsesfrihet

Jobb deg systematisk igjennom treningsprogrammet for å bli hverdagssterk.

Onlinetrening med Lena

Med dette kurset vil du øke din fleksibilitet, mobilitet og funksjonelle styrke.

Det å føle seg stiv og lite fleksibel kan gjøre at vi mister litt kontakt med vår «lekenhet» i egen kropp, og hverdags-bevegelser blir plutselig en utfordring.

Treningsprogrammet tilpasses ditt nivå og varer i 6 måneder.

Du får korte og effektive økter, lek deg i form🤸‍♀️

Du får de mest effektive metodene som finnes innenfor fleksibilitet -og mobilitetstrening, dette henger sammen med funksjonell styrketrening.

Bevegelsesfrihet er smartrolig og skånsom trening som virkelig gir resultater. Det er lagt opp til regelmessig trening av korte økter fordelt gjennom hele uka. Noe som gjør det gjennomførbart for alle nivåer.

Du får 3 treningsprogrammer i kurset, du velger det programmet som passer for deg.

  • Disse treningsprogrammene gir en oversikt over hvilke øvelser og hvor mange økter i uka som passer for deg.
  • Du får tilgang til ALLE 3 programmene inne i nettkurset.

Hva skjer når man sitter for mye?

Når vi sitter mye blir hofteleddsbøyerne forkortet og strammere. Korsryggen blir stiv og setemuskulaturen blir inaktivert. Kombinasjonen av disse fører til at bekkenet tipper fremover, som ofte kan ses ved at korsryggen svaier litt ekstra. Feilstilling av bekkenet kan føre til at vi stadig overkompenserer og feil belaster, som igjen fører til smerter i rygg, hofte og knær.

I den øvre delen av kroppen finner vi ofte stram brystmuskulatur og krumning i øvre del av ryggen. Dette kan føre til at hodet bøyes fremover, noe som gir ekstra stor belastning på muskulaturen i nakkeregionen. Skuldrene trekkes også frem og roteres innover. Hodepine, nakkesmerte og skulderproblemer er noen av de mest vanlige plagene som oppstår.

Stiv i skuldre og rygg

Dette får du:

  • Alle undervisning er videobasert.
  • 6 leksjoner med varighet på maks 30 min.
  • Opplæring i teorien i de metodene vi bruker. Dette gir motivasjonen du trenger for å komme deg igjennom programmet og få det resultatet du ønsker. Gjennomgang av hva, hvordan og hvorfor øvelsene er viktige for deg.
  • Treningsprogram for å skrive ut, der du velger ditt nivå og fokus.
  • Tilgang til nettkurset i 6 måneder.

«Jeg trener hos Lena. Det er inspirerende trening som gjør meg sterkere og smidigere. Dette er lekende og utfordrende trening! Man må aldri slutte å leke🤸‍♀️»

Anne Kathrine, 54 år

«I fem år har jeg trent fast bevegelighet hos Lena. I en stillesittende jobb framfor PC merket jeg hvor fort kroppen stivnet og smerter kom.

Trening med Lena har gjort at kroppen er myket opp igjen.»

Idun, 36 år

«Lena er fantastisk dyktig til å tilpasse øvelser og jeg er veldig fornøyd hvordan hun behandler og følger med meg under treningen.»

Dagfinn, 73 år

Lurer du på om dette passer for deg og din helse?

Fortell meg litt om deg selv, så kan vi ta en vurdering sammen.

Send epost til lena@lenakralicek.no