Animal Flow

Animal Flow er en leken treningsform inspirert av dyrebevegelser. 

Det inkluderer elementer fra blant annet yoga, gymnastikk og kroppsvekt-trening, og fokuserer på å utvikle styrke, stabilitet, fleksibilitet og kroppsbevissthet.

Treningsformen legger stor vekt på å bevege seg på en naturlig og funksjonell måte, og å integrere hele kroppen i øvelsene. 

Animal Flow

Bli medlem og få tilgang til komplett kurs i Animal Flow.

I tillegg får du tilgang til flere hundre undervisningsøkter.

Månedsmedlemskap

247,-

*Du betaler 247,- hver måned

Årsmedlemskap

199,-

*Du betaler 2388,- hvert år

Animal Flow kan være spesielt nyttig for personer som ønsker å trene funksjonelt, og som ønsker å bruke kroppen på en mer naturlig måte.

Treningsformen kan også være nyttig for personer som ønsker å forbedre ytelsen innenfor andre idretter, da øvelsene kan bidra til å øke styrke og fleksibilitet i kroppen.

 

  1. Styrke: Animal Flow øvelser utføres ofte i en ustabil posisjon, noe som krever at du bruker flere muskler samtidig. Dette kan føre til økt muskelstyrke i hele kroppen.
  2. Mobilitet: Treningsformen inkluderer også øvelser som beveger kroppen i uvanlige posisjoner og bevegelsesmønstre, som kan øke mobiliteten og fleksibiliteten.
  3. Koordinasjon: De komplekse bevegelsene i Animal Flow krever god kroppsbevissthet og koordinasjon, noe som kan forbedre nevromuskulær koordinasjon og balanse.
  4. Kondisjon: Animal Flow kan også utføres med høy intensitet, og kan dermed også være en effektiv kondisjonstrening.
  5. Skadeforebygging: Treningsformen kan også bidra til å forebygge skader ved å øke styrken og stabiliteten i musklene og leddene.

Generelt kan Animal Flow være en morsom og annerledes måte å trene på, som kan utfordre både kropp og sinn på ulike måter.

Det er imidlertid viktig å være klar over at Animal Flow kan kreve en viss grad av kroppsbeherskelse og styrke, og det kan være lurt å starte med en enklere versjon av øvelsene før man går videre til mer avanserte varianter. 

Animal Flow inneholder en rekke bevegelser som utfordrer hele kroppen og involverer ulike muskelgrupper. Under treningen vil du sannsynligvis oppleve følgende endringer i kroppen:

  1. Økt kroppsbevissthet: Animal Flow krever en høy grad av bevissthet om egen kropp og bevegelser. Dette kan bidra til å forbedre kroppsbevisstheten og gi en bedre forståelse av kroppens bevegelsesmønstre.
  2. Økt styrke og fleksibilitet: Animal Flow øvelser kan bidra til å styrke musklene i hele kroppen, spesielt i kjernemuskulaturen, armer og skuldre. Øvelsene kan også bidra til å forbedre fleksibiliteten i hofter, skuldre og rygg.
  3. Bedre kroppsbalanse: Øvelsene i Animal Flow krever ofte at du balanserer på en arm eller fot, eller på begge hender og føtter samtidig. Dette kan bidra til å forbedre balansen og stabiliteten i kroppen.
  4. Bedre kroppsfunksjon: Animal Flow-trening kan bidra til å forbedre kroppens funksjonelle evner, som å kunne løfte, bøye og bevege seg på en mer effektiv måte. Dette kan være nyttig i daglige aktiviteter og i andre idretter.
  5. Bedre koordinasjon: Øvelsene i Animal Flow krever ofte at du koordinerer bevegelsene i overkroppen og underkroppen samtidig, noe som kan bidra til å forbedre koordinasjonen og samspillet mellom forskjellige muskelgrupper.

Animal Flow-trening kan gi en helhetlig treningseffekt og utfordre kroppen på flere nivåer samtidig.

Bli medlem og få tilgang til komplett kurs i Animal Flow.

I tillegg får du tilgang til flere hundre undervisningsøkter.

Månedsmedlemskap

247,-

*Du betaler 247,- hver måned

Årsmedlemskap

199,-

*Du betaler 2388,- hvert år