Lena Kralicek

Har du vondt og er stiv i skuldre og rygg?

Løsne opp i skuldrene og nakken din med disse gode øvelsene.

Sett av 5 minutter til å gjennomføre, gjerne om morgenen før du pusser tennene dine. Da blir det fort en del av morgenrutinen din!

God bedring!

Fyll inn skjemaet for å få gratis tilgang 🦋

Les hva andre sier

"Lena er tydelig og flink til å forklare selv de mest grunnleggende ting."

"Ingen er som Lena!"

"Trening med Lena har gjort at kroppen er myket opp igjen."

Løsne opp i skuldrene og nakken din med disse gode øvelsene.

Lena Kralicek,
din instruktør på nett

Jeg er utdannet yogalærer RYT 200, Ergoterapeut, rehabiliterende personlig trener, massør, NLP Master practitoner, og instruktør i en rekke andre treningsformer. Jeg har vært toppidrettsutøver og delvis på landslaget i alpint frem til jeg var 23 år.

Jeg har hele mitt liv vært interessert i bevegelse og den gleden fysisk aktivitet kan bidra til i menneskers liv. Jeg har et holistisk syn på trening og elsker å inspirere og hjelpe andre til å finne balanse i kropp og sinn. Jeg har jobbet mye med å hjelpe mennesker på alle ulike fysiske nivåer og brenner for å gjøre trening tilgjengelig for uansett nivå du måtte være på.

NYHET!

Meld deg på for å varsel når videopakken Naturlig glød✨ er tilgjengelig.